Een proefles is altijd GRATIS

Meld je aan!

Wil jij weten wat SlowRun is of wat de PowerWalk Club je kan bieden, twijfel je misschien nog tussen PowerWalk of SlowRun? Nu ik eindelijk weer groter kan, bied ik je de mogelijkheid om te komen proberen. Tijdens de proefles maak je kennis met het concept SlowRun. Wat is SlowRun hoe is het uurtje opgebouwd? Ervaar wat een uur Slowrunnen met je kan doen. Naast SlowRun, kun je ook kiezen voor PowerWalk, deze nieuwe trendy walk wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Ervaar de intensiteit van het bewegen tijdens de proefles. we eindigen de proefles zoals ik ook elke les eindig met een kopje thee en een naklets moment. Dus tijd genoeg om je vragen te stellenDus wil je graag een proefles SlowRun of PowerWalk meedoen, klik hier om je aan te melden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *